Jumaat, 21 Ogos 2009

~~NANO WATER CAN~~


Inframerah jauh digunakan untukmengaktifkan molekul-molekul air dan mineral dalam air manakala Teknologi Nano digunakan untuk mengasingkan kelompok-kelompok air kepada kelompok yang lebih kecil dan seragam (kelompok air dalam Bekas Air Nano Lily Active adalah kira-kira tiga (3) hingga lima (5) unsur).

Air merupakan medium pengangkutan untuk tindak balas kimia dalam tubuh manusia. Selain daripada molekul H2O yang membentukkan air, ia juga mengandungi mineral penting untuk fungsi jasmani kita. Mineral-mineral itu ialah Kalsium, Sodium, Zat Besi dan juga kumpulan mineral yang lain.

Air Nano dari Bekas Air Nano Lily Active diserap dengan cepat menerusi mulut, sel-sel dan perut. Apabila sel-sel kita menyerap air yang diperkayakan dengan tenaga FIR, ia menyebabkan molekul air dalam badan kita bergetar pada kadar 240,000 kali sesaat.

Ini mengionkan dan mengaktifkan molekul-molekul air dalam sel-sel kita dan darah lalu memperbaiki peredaran darah dan kesihatan kita. Ia juga memperbaiki tahap oksigen dalam badan kita, memanaskan dan melenyapkan lemak dan toksin daripada sistem tubuh kita, maka memperbaiki peredaran darah.

Ini juga memperbaiki perspirasi dan mencegah pertumbuhan bakteria, melegakankesakitan, meningkatkan tenaga dan kesihatan kita, mempercepatkan pembaikpulihan sel-sel, mengimbangkan keasidan dalam badan kita, membantu kita tidur dengan lebih lena dan sebagainya.

Bagi sesetengah orang, mereka mungkin berasa kesakitan atau gatal seluruh badan selepas meminum air dari Bekas Air Nano Lily Active. Anda tidak perlu risau dengan keadaan ini kerana ia merupakan krisis penyembuhan yang berlaku apabila tubuh badan kita mula membebaskan toksin. Anda adalah dinasihatkan untuk meneruskan peminuman dari Bekas Air Nano Lily Active kerana kesakitan ini akan reda selepas satu minggu. Walau bagaimanapun, hentikan penggunaannya jika kesakitan tidak dapat ditahan.

Akan tetapi, terdapat orang yang mungkin tidak menghadapi sebarang kesulitan langsung.Ini adalah kerana mereka lebih sihat daripada yang lain. Dengan menggunakan air daripada Bekas Air Nano Lily Active, anda akan mendapati kebaikan-kebaikannya dalam tempoh jangka panjang.

MEMBANTU MENGATASI:

  • Obesiti
  • Stroke
  • Kencing Manis/Darah Tinggi/kolestrol tinggi
  • Migrain/sakit kepala
  • Resdung/selsema
  • Lemah jantung/asma/paru-paru
  • Sembelit/penghadaman
  • Sakit sendi/lutut/gout
  • Parkinson
  • Lemah Shahwat/Rahim/vagina/masalah wanita

HANYA RM 330 SAHAJA SEUMUR HIDUP....BERBANDING DENGAN MENGELUARKAN BERATUS RIBU RINGGIT SETIAP BULAN..HANYA INGIN MENGUBATI SATU JENIS PENYAKIT...DAPATKAN SEKARANG!!!!


Tiada ulasan:

Catat Ulasan